Det är skönt med avbrott från falukorv- och köttfärssåsträsket. Som igår, när syster och jag slog våra mathuvuden ihop och bjöd familjen på middag:
- Parmesanpastej samt sparris och pinjenötter.
- Saltimbocca på kyckling (serrano- och salviafylld filé) med vitlöks- och smörslungade squash och cocktailtomater.
- Skivad apelsin med riven nougat, granatäpple och ringlad honung.
Och så tyckte jag det var lite synd att snygg-Matte fick åka hem till förmån för grisbonden.
Andra bloggar om: mat, fredag, Let's Dance
3 kommentarer:
Ursäkta mig, jag ska bra ramla baklänges av beundran.
Det där lät väldigt gott!! Jag har länge tänkt att jag borde göra lite mer "helgiga" maträtter - på helgerna. Så ikväll ska jag slå till och göra stek. Får se hur det går...
Yum! Blev det några rester över...?
Parmesanpastej låter som något jag skulle gilla (sedan räcker det med ordet smörslungad också för att få mig intresserad...) - liksom resten av menyn!
Skicka en kommentar