8 mars 2008

Fredagsmeny

Det är skönt med avbrott från falukorv- och köttfärssåsträsket. Som igår, när syster och jag slog våra mathuvuden ihop och bjöd familjen på middag:

- Parmesanpastej samt sparris och pinjenötter.
- Saltimbocca på kyckling (serrano- och salviafylld filé) med vitlöks- och smörslungade squash och cocktailtomater.
- Skivad apelsin med riven nougat, granatäpple och ringlad honung.

Och så tyckte jag det var lite synd att snygg-Matte fick åka hem till förmån för grisbonden.


Andra bloggar om: , ,

3 kommentarer:

RANA sa...

Ursäkta mig, jag ska bra ramla baklänges av beundran.

Anonym sa...

Det där lät väldigt gott!! Jag har länge tänkt att jag borde göra lite mer "helgiga" maträtter - på helgerna. Så ikväll ska jag slå till och göra stek. Får se hur det går...

Helena L sa...

Yum! Blev det några rester över...?
Parmesanpastej låter som något jag skulle gilla (sedan räcker det med ordet smörslungad också för att få mig intresserad...) - liksom resten av menyn!