25 maj 2008

Kvällens behållning

At last, 12 points go to ...... Björn Gustafsson!

Andra bloggar om: , , , ,

4 kommentarer:

Malinka sa...

Min mamma puttrade upprört i soffan: "Nej, fy! Usch så dåligt! Ska det här föreställa vara roligt?"

Maken och jag låg utslagna om varandra i soffan och skrattade så det gjorde ont. Man kan ju föreställa sig alla andra européer som sitter som fågelholkar och undrar varför i helvete Sverige, ordentliga Sverige, släpper fram en mentalt handikappad och till råga på allt blyg fjortonåring för att läsa upp poängen.

Ho ho! :-D

A n k i e F o n t ä n sa...

Då hade jag gått och lagt mig...synd. Låter som kvällens behållning melodifestivalsmässigt alltså! :-D

Zäta sa...

Maken ruskade om mig så att jag lagom hann komma till sans för att höra den sista lustigheten.
Jag uppskattar verkligen Björn Gustavssons humor!

Bimbo Boy sa...

Oja! :) Jag skäms över att vara svensk när jag hör vissa människors trångsynta åsikter. Bland annat det här om kompisröstning. Vi röstar ju också på varandra. ;) Hör bara på Kristian Luuk och alla andra som gnäller över att den nordiska pakten struntade i oss. Vem bryr sig? Man röstar väl på de bästa låtarna och inte på länderna?

Jag såg en dokumentär på SVT där de gjorde en undersökning och plockade bort östländernas röster från 2007. Det blev ändå samma resultat, så pratet om att öst bara röstar på varandra är skitsnack. Jag blir mörkrädd när jag hör vissa säga att öst inte borde få vara med.

Vi måste skicka moderna låtar som funkar bättre internationellt, t.ex. BWO, istället för att uppföra oss som dåliga förlorare och bara höja våra egna bidrag till skyarna. :) När det går bra för Sverige är allt frid och fröjd, men när vi inte vinner vill vi inte vara med och skyller på "fusk och dålig smak". ;)

Jag kan tillägga att jag älskar Charlotte och "Hero" men jag är ingen dålig förlorare.