3 juni 2008

Tur i oturen, eller?

Det ska vara tursamt att bli prickad av fågelexkrementer, och de flesta måltavlor rusar till närbutiken för att öppna plånboken i vinstförhoppning. Jag hävdar att det är precis tvärtom, av nyss vunnen erfarenhet. Den monstruösa, löst sammansatta högen klatschade till och landade endast en centimeter till höger om mig, i promenadfart under de höga träden. Det fladdrade till i ögonvrån, jag kände hastigheten.

1-0 till mig, sannerligen.

7 kommentarer:

Var dags glimtarn sa...

Sannerligen 1-0 till dig!! Jag har aldrig vunnit på lotteri, men...jag har träffats av fågelskit mitt på stureplan, kanske borde jag då gått till PRessbyrån och öppnat plånboken :)

Anna funderar sa...

Hjärtliga gratulationer på turdagen!

RANA sa...

Haha!!!! Bra där. Frågan är om det var tur eller rutin från din sida.

A n k i e F o n t ä n sa...

Rana är kul i dag...

Malin sa...

Det påminner mig om när jag var i Madrid och skulle besöka Pradomuseet. Utanför museet under ett träd stod en inbjudande bänk men den var tom. En bit längre bort stod en gruppering av människor och tittade intresserat mot bänken. Undra på. Så fort någon stackars ovetande satte sig blev denne någon nedbajsad av en fågel. Därefter sällade sig den nyligen nedbajsade till övrig skara som förväntansfullt tittade efter nästa offer. Vi klarade oss som tur var :)

Petra sa...

Jag fick en fågelbajs på mig i söndags...men märkte det knappt, det var nog en kolibri.
Men att det betydde tur visste jag inte tyvärr...(jag hade nog inte trott på det ändå).
Det är något väldigt förnedrande med att träffas av fågelbajs.

Kajsa sa...

Lillasyster hade inte lika stor tur idag, se bloggen! :-)