18 juli 2008

Ett försök

Jag har lovat mig själv att under ledigheten försöka lägga (för)band på en del av den skrivklåda som ständigt drabbar mig. Ambitionen att göra vissa nedskärningar i bokstavsflödet finns alltså, även om jag inte helt vill strypa det.

Sanningen är att lite ledighet kanske kan ge mig viss nödvändig skärmavvänjning. Det ska vara nyttigt, sägs det. Jag vet inte, jag lever fortfarande i förnekelse.Andra bloggar om: , , , ,

8 kommentarer:

RANA sa...

Ja, då får vi se då. ;-)

Oavsett hur ofta jag får njuta av dina saltade ord, så önskar jag dig en LJUVLIG semester.

Vi hörs på bloggen och mejlen. KRAM! Rana

Helena L sa...

Neeej... det är detta som gör sommaren svår att uthärda (eh ja, inte helt och hållet förstås); alla tar semester och vi stackare som har svårt att frångå vanor, vi måste sätta livet på paus och längta efter bättre tider. Din blogg läser jag ju varje dag! Men okej, du är värd lite vila. Du får förstås gärna titta in och berätta om all god mat du säkerligen kommer att laga till...!

Här är mitt liv sa...

Ha en skön semester!

RANA sa...

Läste om explosionen nedan. Missade det igår. Oj, wow. Min äldsta fyller fyra i höst. Jag vet inte exakt vad du talar om, men jag anar. Dina ord är smärtsamma och mycket vackra.

---------

Angående dejt. :-D !!!!! Jag har mejlat.

Kramar!!!
Ranis

Zäta sa...

Räkna med abstinensbesvär då! Jag har tillbringat tio dagar till sjöss, utan minsta lilla internetuppkoppling i sikte, och även om jag haft det rejält härligt så har det även bitvis varit besvärligt. De sista dagarna blommade bloggabstinensen upp på allvar, både att få skriva och läsa. Jag har ägnat flera minuter om dagen åt att fundera på vad du och mina andra bloggvänner gör. Har ni semester, har du suttit på terassen med någon skön drink, har Loppan skapat någon ny skön teckning? Lever krukväxterna fortfarande på kontoret?

Lycka till med avvänjningen! Och välkommen att låta oss ta del av återfallen! Jag längtar...

A n k i e F o n t ä n sa...

Förnekelse är en ofta underskattad metod...

RANA sa...

Asch, vad du är duktig med ditt bloggcelibat.

RANA sa...

Här försöker jag locka dig i fördärvet... Skämt åsido, det finns en utmaning att anta, om du vill, när bloggpausen är över.

KRAM,
Rana