20 augusti 2008

OS i Långtbortistan

Någon berättade för mig att det är OS.

Aldrig förr har jag varit så komplett och beklagligt ointresserad av detta evenemang. En anledning kan vara min begynnande tv-aversion, men jag tänker inte försöka gräva fram någon ytterligare förklaring.

Så jag nöjer mig med att berätta för er att jag i alla fall är medveten om att det pågår olympiska spel.

Andra bloggar om: , , ,

7 kommentarer:

smultron sa...

Här har du en till som inte sett någon sport alls.

Vaniljlatte sa...

Inte nog med det.. vårat sämsta OS på 104 år läste jag i Metro idag.. inte för att jag heller bryr mig sådär, men det stod på framsidan! :D

Rana som inte heller bryr sig sa...

OS..?

Willewira sa...

Va? Är det OS???

Nävars, jag är högst medveten då jag har två sportidioter i familjen! Far och Son.

Man får vara snabb till soffan om man vill se något!!

Hej, förresten!
Blev lurad av Rana, helt omedvetet förstås, att titta in till dig.
Hon skrev så fint om dig och dina ord - och hon har så rätt! Du besitter konsten att skriva! Verkligen! Jag njuter innerligt.

Vet att jag var inne här i våras och tyckte likadant, men sen var det som arbetet svepte mig från jordens yta (åtminstone kändes det så...) och jag landade igen efter semestern.

jag återkommer om det är OK?

Ha det gott!
Willewira

Kajsa sa...

Instämmer och stryker under. TV-aversion vore för mycket sagt, men OS, nej jag är verkligen inte intresserad. Jag kan tänka mig att utöva en och annan sport, men tittandet överlämnar jag till andra. Med varm hand.

Anonym sa...

Tyngdlyftning, brottning, basket och annat elände lämnar jag därhän. Men friidrotten är ett gift som tydligen även kan drabba en icke TV-tittande själ. 200 meters loppet idag borde faktiskt attrahera vem som helst som har något intresse för fysikens lagar. Otrolig prestation! Om man har TV-allergi kan man ju som bloggare alltid surfa upp ett klipp på svt.se.....;-)

A n k i e F o n t ä n sa...

Jag älskar OS. Eller snarare älskade, detta olympiska spel, kan jag upplysa frun om, är en fullkomlig flopp ur "svenska-framgångar-synvinkeln". Så. Nu vet du det. ;)