2 september 2008

Klick

Det var maken som såg den på en reklamsida i ett magasin. Något klickade i huvudet på mig och habegäret satte in. Det var förhållandevis längesedan sist, så jag visste inte riktigt hur jag skulle tackla de rakt igenom obehagliga symptomen. Mani, tunnelseende och besatthet.

Jag undersökte, ringde generalagenter, erhöll butikslistor och körde sedan drygt tio mil till ett ställe jag aldrig varit på och förmodligen aldrig kommer att återvända till för att lägga vantarna och tömma en plånbok på denna raring.

My precious...

(Ps. Klicka på förstoringsglaset för större bild)

Andra bloggar om: , , , , ,

7 kommentarer:

Fru Kaos sa...

Fru Jensen, du är ond...sätter fingret på den ömma punkten och berättar hur det funkar med det där tunnelseendet. Känner mycket väl igen, och jobbar mig så sakta bort. Ska bloppa bort mitt överflöd, för att få mer plats för tankarna!

Men en vinterjacka måste man ju ha iallafall. Fint val du gjorde, tycker jag:)

Zäta sa...

Sorry. Jag har aldrig gått igång på en jacka. Kanske en tunika någongång väcker slumrande lustar i mig, men inga andra plagg.

Anonym sa...

Du är inte ensam - jag går definitivt igång på kläder! Jag längtar till jag kläckt vår lilla prinsessa och gått ner mina extrakilo, för sen ska det shoppas. Oj oj oj. Mycket bra val btw. Påminner mig om en jacka jag har faktiskt :-) fast min är från Zara.

Tjockalocka sa...

Mäh! Precis den som jag suktar efter! Tänkte beställa den från England... Den är så snygg. Och praktisk.

Stockholmare tycker det är så märkligt att vi inflyttade skåningar alltid envisas med att gå hela vintern med våra slitna oljerockar. Tja, kanske är det så.

Tjockalocka sa...

Köpte du den fodrade? Såg att det finns två varianter i samma modell, en 'oljerock' och en 'fodrad av oljerockstyp'.

Anna sa...

Tjockalocka:
Då köpte jag nog den fodrade s k textilvarianten. Modellen heter L1281.

Tjockalocka sa...

Då köpte jag samma!
Jag blev lite osäker eftersom den jag provade ut på NK var oljerocksmodellen (utan foder och med rutig insida), och killen där påstod att Sverige inte tagit in den fodrade varianten eftersom den inte satt snyggt nog. (?)

Jag tycker dock att min sitter jättebra, och jag är supernöjd med att den är fodrad och varm.

Tack till dig - även om jag hade spanat in den sedan länge var det du som fick mig att göra slag i saken!

/Jennie