16 september 2008

Klicka eller klämma

Jag skulle kanske vilja göra våra livsmedelsinköp via nätet. Det hade varit både trevligt, praktiskt, effektivt och extremt tidsbesparande. Men hur gör man för att kontrollera spänsten i tomaterna eller se nyansen på vindruvorna? Finns det någon programuppdatering för detta?

Jo tack, jag har förstått skillnaderna.

7 kommentarer:

Fru Kaos blir en kaosmaskin sa...

Så mycket går förlorat är min erfarenhet. Men i mitt liv kan handlingen få ta tid = inga små som ska hämtas på dagis. Testa hjälpen och tala om vad du tycker!

Kajsa sa...

Jag har bara provat Ekolådan, och kvaliteten var överlag toppen. Fast när jag inte själv kunnat välja, blir jag extra sur när jag får ett dåligt exemplar. Då gäller det att leverantören har briljant kundservice och är snabba att ge pengarna tillbaka.

Fru Kaos sa...

Jag köper grönsaker från Årstiderna.
Bra. Nästan alltid.
Om det har varit dåligt dara de av på fakturan utan tjafs.

Fru Kaos sa...

Jag köper grönsaker från Årstiderna.
Bra. Nästan alltid.
Om det har varit dåligt dara de av på fakturan utan tjafs.

Fru Kaos sa...

Jag kan skriva två gånger.

Emma W sa...

Snälla Anna ge mig lite matinspiration! Jag saknar dina middagsbeskrivningar med tillhörande bilder... I Svedala har vi numera fastnat i falukorvs- och köttfärsträsket :( Kram!

Sara sa...

Jag skulle gärna handla mat på nätet. Tycker att det är så trist. Å andra sidan spenderar jag knappt nån tid alls i köket. Min man ser det som sitt revir. Och det är helt ok för mig! :)