25 september 2008

Kära tomten...

Jag såg delar av Oskyldigt dömd på TV4 igår kväll, mest för att se Persbrandt i nyvaken frissa, nördglasögon och kavaj samt t-shirt med tryck inunder. Det funkade, så klart, men jag var inte imponerad.

Däremot såg jag och imponerades av hans uppenbart behagligt alkoholstinna fall från barstolen, ner på golvet. Persbrandt får det mesta att bli så förbannat kulturellt och sofistikerat! Så skulle jag vilja trilla ner på trestavsparketten när fiskpinnarna bränner vid och jag måste bända loss bråkbarnen från varandra.

Ett sådant där fylle-fall önskar jag mig i julklapp, för det såg sådär lagom dekadent men angenämt ut. En sån tack, utan ångest dagen efter.

4 kommentarer:

Fru Kaos blir en kaosmaskin sa...

E ru vaken? Så sent?

Håller med, hur kan vissa komma undan med att vara så elegant dekadenta, eller för den delen dekadent eleganta? Medan andra mest blir patetiskt brutala...

Men jag tror på min känsla, att du tillhör dem som får paket av tomten.

Anna sa...

Fru Kaos:
Jo, jag brukar hålla ihop kvällstid, det är morgonen efter jag inte klarar av – när klockan ringer... :o)

smultron sa...

Missade fallet. Kikade över boken och såg bitar av programmet. Jag vill ha hans Ramones t-shirt. Du kan ta hans fylle-fall, utan ångest ;)

RANA sa...

Hahaha!!!!! Var försiktig med vad du önskar...

Men NU ska du få höra. Delar av "Oskyldigt dömd" spelades in precis utanför mitt jobb. Vi fick snällt stå och vänta medan de filmade sina snuttar, innan vi fick gå förbi till vår lunchrestaurang.

Jag mötte Lassie...