21 februari 2009

Prima Zuprema

Zoegas säger att de nu lanserat sitt bästa kaffe någonsin; Zuprema. Som trogen Zoega-konsument och då av Mollbergs blandning, menar jag på allvar att de har rätt.

Buzzador-uppdraget att gratis få konsumera rejäla doser av detta elixir känns som du förstår inte speciellt påfrestande – det är ett fantastiskt gott kaffe! Ett lyxkaffe man önskade kunde hällas i koppen dagligen. Priset är av förklarliga skäl högre än det på övriga Zoega-karaktärer, men att köpa en påse av detta lite då och då och till festliga tillfällen känns självklart framöver.

Med kaffepåsarna skickades ett informationshäfte. I den fanns bl a en kaffeparlör, med ord som påminner om dem som används vid vinprovning. Visst fnissade jag vid en första anblick, men dricker jag kaffet varsamt, sörplar lite (vilket jag generellt är ganska bra på) och verkligen tänker på smaken, så går det faktiskt att separera och nyansera smakupplevelsen.

Jag tror inte jag behöver förklara att Zuprema får toppbetyg i Jensens hus, men jag rekommenderar det dessutom varmt. För en större kaffeupplevelse helt enkelt. Redan innan jag blev en Buzzador förvandlades jag ofta till en levande reklampelare när jag som konsument hittade bra produkter. Jag bara måste pådyvla alla andra det jag fastnat för! Oavsett om det gäller mirakeltrasor eller lyxkaffe.

Och jag som ett tag tänkte att jag skulle sluta dricka kaffe.
Var sjutton fick jag det ifrån!?
Jag tror det var i samma veva som jag köpte Goji-bären.
De var för övrigt inte alls goda.

(Bild lånad från Zoegas hemsida)
Andra bloggar om: , , , , , ,

6 kommentarer:

Sara sa...

Måste testa!
Vi har alltid Zoegas hemma. Skånerost.

Sluta med kaffe?! :O Jag har hört att kaffe i måttliga mängder är nyttigt! :)

RANA sa...

Men skojar du att jag ska testa! Å du gudomliga svarta gift.

Blev så glad över ditt meddelande! Jag skrattade gott och ska läsa det sen igen och mysanalysera innehållet ordentligt.

Det jag sa med ett par glas finvin i kroppen kan jag gladeligen upprepa spiknykter: du är en överintelligent, varm, klipsk, bildad och förvirrande sval-het, sensuell, skitrolig, underbar kvinna. Jag är så glad att jag lärt känna dig.

Jag är lite förvånad över att jag inte började tala om din sexiga dialekt när jag hade klunkat rött och var i farten. Åh! Galet vridna diftonger och lockande skorrande rrr - och så din klara klara klara blick som kontrast till det. Ah, jag känner att jag är i form utan vin. Däremot ska jag nog hälla upp ett litet glas till mig snart: jag ska ställa mig vid spisen och trolla fram gott, rensa hjärnan med att köra Winnerbäck på högsta - samt, varför inte, sippa ett glas tungt, robust rött till det.

:-)

Må ni hålla en gudomlig lördag i ert jensenska hus!

/R

Här är mitt liv sa...

Mannen fick detta kaffe på en mässa innan jul...Mmmmmmmmm!Underbart gott!

Caroline sa...

Jag är också med och testar. Riktigt gott tycker jag, som en chokladbit med hög kakaohalt, men nästan för fylligt att passa på morgonen tycker jag!

Annars är det Mollbergs som gäller i min del av Skåne!

Jenny sa...

Absolut - jag har kört Zuprema Espressobönor i ett halvår nu, vägrar köpa nåt annat. Slår NKs alla lyx- och specialbönor med hästlängder!

Sluta med kaffe? Är du galen??

Anonym sa...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu