27 maj 2009

Jodå

Jag har tillbringat mycket tid med händerna i bröddegar.
Jag promenerar ytterst flitigt.
Läser Filter som en besatt.
Väljer morötter istället för förmiddagschoklad.
Vårterminens sista akt – jag förbereder presentinköp till diverse pedagoger.
Knyter tokiga hårtofsar till dansuppvisningar.
Funderar över min yrkesverksamma framtid.
Spikmattan dras fram varje kväll.
Och jag är inte så avigt inställd till städning.

Jag känner flow, men det finns liksom inte lika mycket tid över till orden.
Flow.
Men med en touch av saknad.

4 kommentarer:

Tjockalocka sa...

Låter... behagligt på något vis. :-)

Sara sa...

Du är där jag skulle ha varit om jag inte kom hade kommit av mig. Nu tar jag tillbaka lite av den inspiration som jag möjligtvis gav dig förra veckan. Brödbak! Jag minns inte när jag bakade sist. Till helgen blir det. Helt klart.

Kramar!

Zäta sa...

Det är svårt att både äta kakan och ha den kvar. Och ord kommer lättast med en touch av vemod. Men sparsmakade ord är lika viktiga som bubblande, utsvävande.

Kom ihåg att jag inte bara läser din blogg för de vackra ordens skull, även om de sannerligen tar andan ur mig emellanåt och återger mig tron på språket som något vackert och dynamiskt. Nej, jag är här hos dig nästan varje dag, och ibland flera gånger om dagen, för att jag tycker om DIG.

Anonym sa...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖