30 augusti 2010

Ack, dessa hösthimlar!

Minst en gång per kväll, såvida inte molnen täcker hela himlen, tar jag en titt i nordväst. Och jag kan aldrig se mig mätt på den himladramatik som utspelas där under vår och höst. Ibland kastar jag på mig tofflorna, rafsar åt mig kameran och tar ett par älgkliv ut på gatan för att föreviga. Det blir inte alltid så bra bilder, de finaste ligger på näthinnan och endast i nuet, men de hjälper till.6 kommentarer:

Hanna sa...

Helt fantastiska himlar! Och tänkt att det är samma himmel på andra sidan jorden. Har en bild som är så lik den nedre, fast från en annan kontinent. Samma himmel samma hav.

Zäta sa...

Det är underbart. Ger livet en guldsimrande kant av skönhet.

Elin Damberg sa...

Ja.

Elin Damberg sa...

Hej igen skatt.

Jag har ju nån slags bra saker som kommer ur ungarnas munnar-blogg. Får jag låna och hos mig publicera ditt inlägg "Och så tidningen" - hahaha, du vet att jag har den som personlig favorit - om jag nu hittar den? Jag uppger förstås källan.

Och så har jag lyft lite på huvudkudden. Bara lite. Jag hoppas på ett honorar på 50 spänn eller så.

Kram!

Anna sa...

Kör på! :)
Här är länken: http://jensenstankar.blogspot.com/2008/05/pong-i-nutidskunskap.html
(Lillebror, då två år...)

Lyft på kudden? Det är rätt, heja! Jag lyfter också på kudden nu, så får vi se om det bär eller brister.

Elin Damberg sa...

TACK! Hahaha, underbara Lillebror.

Jag gör spridda engångslyft på kudden, Anna. Du är mer av en amazon. Det kommer att BÄRA. Och jag vill veta mer.

(Men jag har faktiskt bokat in ett möte med älsklingarna på RSV, så att de kan visa hur fasen man fyller i de där snårskogsblanketterna för att starta eget. Heja, heja.)

Jag ska berätta vad jag fick i honorar för det här senaste kuddlyftet: noll kronor, men "idel solskensleenden och en tur till fots kring en vacker sjö". Och så ska de översätta det till tyska. Folk är inte kloka. Men rätt gulliga.

Tack igen för länken!
PoK, Elin