Detta måste du rapportera mer om! Jag är grymt sugen på att testa själv, kimchi är ju alldeles förtjusande gott! Vackert blev det, i alla fall. So far so good.
Helena: Lovar. Det där med att salladskålen ska bibehållas helt gick bara inte, så det fick bli grova bitar av den.
Hanna: Och jag har aldrig smakat, utan tyckte bara det lät gott och spännande. Med en kryddsvag och relativt barnanpassad kost trånar jag och maken ständigt efter chili och ingefära, så detta blir ett tillbehör för oss, förmodligen inte ens till asiatisk mat. :-)
Zäta: :-D Jag förvånas inte. Ingen sååås så långt ögat når.
Vill verkligen höra hur det där smakade sen. (Och jag har kollat upp vad det är för nåt. Det gjorde jag så klart när du skrev om att du skulle göra det!)
6 kommentarer:
Detta måste du rapportera mer om! Jag är grymt sugen på att testa själv, kimchi är ju alldeles förtjusande gott! Vackert blev det, i alla fall. So far so good.
Det är en mycket märklig anrättning. Men den gör mig nyfiken.
VAD ÄÄÄÄÄR DET DÄR?
Det ser superslajmigt ut.
Nämen va! Grönsaker...
Jag tyckte absolut det såg ut som skaldjur och bläckfiskar blandat med en och annan manet.
Helena:
Lovar. Det där med att salladskålen ska bibehållas helt gick bara inte, så det fick bli grova bitar av den.
Hanna:
Och jag har aldrig smakat, utan tyckte bara det lät gott och spännande. Med en kryddsvag och relativt barnanpassad kost trånar jag och maken ständigt efter chili och ingefära, så detta blir ett tillbehör för oss, förmodligen inte ens till asiatisk mat. :-)
Zäta:
:-D
Jag förvånas inte.
Ingen sååås så långt ögat når.
Aha! Inlagda inälvor. Mums! ;)
Vill verkligen höra hur det där smakade sen. (Och jag har kollat upp vad det är för nåt. Det gjorde jag så klart när du skrev om att du skulle göra det!)
Skicka en kommentar