24 augusti 2010

Kimchi

Jensen har gjort sin första kimchi.
Om det blir den första bland många, eller den sista, vet jag inte förrän om en vecka.

6 kommentarer:

Helena sa...

Detta måste du rapportera mer om! Jag är grymt sugen på att testa själv, kimchi är ju alldeles förtjusande gott! Vackert blev det, i alla fall. So far so good.

Hanna sa...

Det är en mycket märklig anrättning. Men den gör mig nyfiken.

Zäta sa...

VAD ÄÄÄÄÄR DET DÄR?
Det ser superslajmigt ut.

Zäta sa...

Nämen va! Grönsaker...
Jag tyckte absolut det såg ut som skaldjur och bläckfiskar blandat med en och annan manet.

Anna sa...

Helena:
Lovar. Det där med att salladskålen ska bibehållas helt gick bara inte, så det fick bli grova bitar av den.

Hanna:
Och jag har aldrig smakat, utan tyckte bara det lät gott och spännande. Med en kryddsvag och relativt barnanpassad kost trånar jag och maken ständigt efter chili och ingefära, så detta blir ett tillbehör för oss, förmodligen inte ens till asiatisk mat. :-)

Zäta:
:-D
Jag förvånas inte.
Ingen sååås så långt ögat når.

smultron sa...

Aha! Inlagda inälvor. Mums! ;)

Vill verkligen höra hur det där smakade sen. (Och jag har kollat upp vad det är för nåt. Det gjorde jag så klart när du skrev om att du skulle göra det!)