25 juni 2008

Bara titta rakt fram

Fredrik Lindström blev den första bland årets sommarpratare att laddas ner till min iPod. Ett intressant samtalsämne till trots, så lyckades jag inte hålla koncentrationen uppe och tystade honom därför efter en halvtimme. Du undrar varför? För att patetiska jag inte klarar av att sitta rakt upp och ner, bara lyssna och titta rakt fram. Nästa pratare ska jag lyssna på MEDAN jag gör något annat.

Hur svårt kan det va?
Jag blir så trött på mig själv.


Andra bloggar om: , , ,

6 kommentarer:

Zäta sa...

Det ger allt lite vuxenpoäng, bara det där med ATT lyssna!

evans sa...

Jag har också svårt för att bara sitta rakt upp och ned och lyssna.

Tack för din kommentar! Då vet jag att det inte är konstigt att han är pigg trots prickar :)

RANA sa...

Hej du fina.

Men hallå. Nu ska jag nog i-n-t-e gå in i en massa lingvistiskt prat om Lindström. Inte. Men låt mig bara säga så här: jag hade det PERFEKTA läget att lyssna på honom, nämligen på en mysig resa i bilen. Men nej. Orkade inte med honom. Inte alls! Jag stängde av i vredesmod. Så det kanske inte var du, det kanske var han.

;-)


KRAM!

Anna sa...

Rana:
Av nyfikenhet undrar jag bara vilken sorts vredesmod du utvecklade? Var det över temat i sig, omvägarna, hans framförande eller något annat?

Jag tappade kanske intresset, och vill kanske så här i efterhand tro att jag FAKTISKT hade lyssnat om det var tillräckligt intressant.

Malinka sa...

Jag satt faktiskt och lyssnade just på FL när jag läste det här inlägget första gången. Det kan man kalla slump!

Men jag hade inga problem med att lyssna klart, även om det är JÄTTEsvårt att lyssna på pratradio samtidigt som man läser bloggar ...

Petra sa...

Det kan inte jag heller, bara lyssna! Men nu blev jag nyfiken, Rana blev arg och du blev uttråkad. Man kanske skulle ge programmet en chans i efterhand. Jag jobbar ju fortfarande och kan ju göra något jobbrelaterat samtidigt.