22 september 2008

Läckage

Jag läcker lite.
Läcker energi.

Jag trodde att rosenroten skulle täppa igen det där hålet.
Men inte heller hälsokosten är allsmäktig.

Samtidigt med läckaget alstrar jag därför negativ energi strax intill, vilket sammantaget ger upphov till irritation och felfokusering. Allt hänger ihop.

Jag har jobbat i flera år med att hantera det där hålet, men mina tätningar verkar inte hålla måttet.

Var kan jag reklamera, tro?

Andra bloggar om:

8 kommentarer:

Fru Kaos blir en kaosmaskin sa...

Jag börjar tänka Rocca Gil...du vet det där kassa tätningsmaterialet i Hallandsåsen...

Jag vet, helt skruvat, men faktum är att dränering på energi slog till i mig också, fullkraft och kräftgång...så om du hittar ett ställe att reklamera skiten, please hör av dig!

Var dags glimtarn sa...

Är det bästa att täta? Eller dränera ...? Och så slår det mig, när du vet vart just du ska reklamera så tätar det sig självt?

Kram

Zäta sa...

Det vore intressant om du faktiskt gick till hälsokosten och berättade att du inte blivit hjälpt av Rosenroten ett enda dugg, bara för att höra om det går att reklamera. Förmodligen rekommenderar de dig att uppsöka psykolog i stället, men visst vore det lite kul att testa.

Fast läcker det energi kanske du inte orkar.

Maria sa...

BROMSA OCH STANNA I TID!!
Dra det inte för långt för tro mig, det är ett rent helvete att ta sig upp igen. Försök hitta energitjuvarna. Fundera på hur du fördelar din tid och hur skulle du egentligen vilja fördela den.

Sara sa...

Å. Om du hittar numret till reklamationsavdelningen kan du gärna dela med dig till mig. Jag tätar också, flera gånger per år. Och så går det upp. Igen. Jag fattar inte. Jag börjar misstänka att det ska va så. Men jag vet inte. Jag tycker samtidigt att det låter väldigt märkligt, jag menar lite bättre kvalitet ska man väl kunna begära? ;)

Kramar med energi i till dig.

Annica sa...

Hösten är lite tung även för mig. Mörkret gör väl sitt till.

Tid till något roligt bara för dig? En kurs?

Zäta sa...

Man kanske kan strunta i att försöka täta och istället fokusera på det som redan är bra. Då tror jag hålen kanske tätar sig av sig självt, på grund av den goda energin som sprider sig.

Zäta sa...

Jag menar så här:

Scrolla ner till inlägget "Gratis coaching" hos http://mariasbetraktelser.blogg.se/