3 juli 2009

Tre snabba denna fredag:

• Färsk pasta är grymt överskattad, om du frågar mig! Jag förstår inte varför jag trots detta envisas med att köpa hem skiten ett par gånger om året. Sladdrigt, svampigt och hopplöst. Det är slut med det nu.

• Sommarens höjdare så här långt är (förutom det faktum att flädersaften är klar) en koltrasthanne som helt har snöat in på Azerbajdzjans schlagerbidrag Always on my mind– just den där första refrängslingan. Det är sant, jag lovar – och vi älskar honom.

• I helgen inviger nog Jensens sin nya gasolgrill. Klotgrillen har fått seriös konkurrens.

6 kommentarer:

Tjockalocka sa...

Japp, håller med! Skämdes länge över att jag faktiskt föredrar torkad pasta framför färsk. Men är nu tillräckligt vuxen för att erkänna. ;-)

Gasolgrill rockar! Såvitt jag vet (har ingen själv men vänner som har)

Jocke sa...

Jahapp, det låter som om ni gjort det vi funderat över... ganska trött på strul med grillkol sånt tjafs. Låter gutt! Svär just nu över tillfällig nackspärr pågrund av kajakajäveln men det går nog över snart. Kramar Jocke

Jocke sa...

Förresten, intressant reflexion över facebook. Känns som om vi är tillbaka i högstadiet där alla tävlar om vem som haft bästa...vad-det-nu-är. Undrar varför jag bidrar?? Nåja, njut av flädersaft och hängmatta så hörs vi!
J

Peace in mind sa...

Åh, avis på din fågelkunskap...jag vet knappt hur koltrasten ser ut...

RANA sa...

Hahaha. Jag försöker föreställa mig hur du låter PÅ RIKTIGT när du låter så där glad-arg, men min fantasi är märkligt feg ibland.

Jag studsar till inför ditt färsk pasta-utfall. Du köper det ett par ggr per år? Jag köper det ett par ggr i veckan. Och plötsligt blir jag jävligt osäker på om det verkligen är så gott som jag tror. :-D Fort går det i alla fall, högst två minuter i kokande vatten. Och SNABBT = BRA i min värld. Men jag ska verkligen känna efter hur det smakar nästa gång.

;-)

Anna! JAG KÖPTE LIBSTICKA IGÅR och tänkte på dig hela tiden. "En fin brödkrydda", upplyste handelsträdgården i fråga. Du som bakar - tycker du det? Provat??

Puss, R

Zäta sa...

Häller absolut inte med dig om pastan. Färk pasta är bara såååå mycket godare.

Ha nu en riktigt skön sommar och njut av saften.

Kramar
Zäta