7 mars 2012

På tredje dagen?

Nämen om jag skulle ta och damma av den häringa mumien. Det krävs förmodligen en smärre religiös upplevelse för att väcka min blogg från de döda, så jag börjar lite försiktigt med ett knack på axeln.

Den långa texten, till skillnad från de korta på t ex Facebook och Twitter, kommer bara inte till mig just nu. Jag tänker kort, kanske för att jag numera skriver långt i jobbet. Jag har helt enkelt inte orkat lägga ut texten (...). Gissningsvis ett vanligt och tidsenligt fenomen.

Jag läser förresten att jag pratade om trots i oktober, den perioden håller fan i sig än. Min akilleshäl är att jag ännu inte hittat ett bra, energigivande sätt sätt att kanalisera det trotsiga, kantiga. Samtidigt vet jag ju att trotset är ett uttryck för utveckling, som jag hela tiden strävar efter. Svår ekvation ändå, just nu.

Och det trögaste är väl att skriva ett första inlägg som detta, efter en paus sedan i advent. Om vad då, liksom?

Jodåsåatt. Annars, då?


3 kommentarer:

Fröet sa...

Välkommen tébaks!
Trots sa du ja...
Tonåringar in da house kräva snart egen lägenhet. Till modern. Men jag tar till mig ordet utveckling. Tack för halmstråt!

smultron sa...

Kul att bloggen tagit sig förbi advent äntligen! ;-) Man får ju skriva hur kort man vill. Sa hon som bloggar med noll ambition.

Åretruntparadiset sa...

Jag är med! Närhelst du väljer att blogga, ofta eller sällan, spelar ingen roll :).