4 maj 2011

Sitt i båt'n!

Maj månad skulle brusa och storma lite, skrev jag visst. Med råge, visar det sig: Smått oväntad ketchupeffekt på jobbfronten, om även högst tillfällig, parallellt med en storsatsning hos BUP – ett flerfamiljsprojekt på ADHD-temat. Där tillbringar vi tre dagar i veckan under maj månad, 6 timmar per dag. Ett fantastiskt erbjudande på flera sätt.

Vi ror nog maj-båten i hamn mest tack vare nytillagda nattugglevanor och mina Päron (ja, med stort P) som assisterar, stödlogistiserar och bjuder på middag.

Dä' ä' bar' å' åk.
Typ.

5 kommentarer:

Fröet sa...

... å ro som bare den ;)
Det fixar ni galant och extra skönt med stöd från nära o kära som kan sätta guldkant på små stunder, som mat i magen!

Kajsa sa...

Å du, BUP-satsningen låter ju riktigt lovande, hoppas det blir fantastiskt! Härligt med ketchup på jobbet, även om man förstås alltid önskar sig ett mer jämnt lager...

Snart är det sommar.

Jenny sa...

Håller med Kajsa ovanför mig - verkar toppen med en sådan BUP-insats, hoppas att jobbketchupen medger att ni får ut mesta möjliga av den!

Livet just nu sa...

Ibland är det kanske bra att det blir ketchup? Man hinner inte fundera så mycket och gräva ner sig i påfrestande funderingar. Skönt att ha Päron att tillgå, det är guld värt. Håll lagom hårt i relingen så är ni snart i hamn.
Lycka till!

Zäta sa...

Fördelen med ketchup är att smaken sitter i länge (tänker på kosing) och att det förhoppningsvis genererar mer ketchup längre fram.

Hoppas ni trots fullt ställ, hinner njuta lite av färden också!